avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate alaina

Activitate alaina

Răspuns la discuția Recuperare investitii
Buna ziua,multumesc pentru raspuns.Acum 8 ani am inceput renovarea dar a continuat pana acum jumatate de an cand am plecat din tara.Macar pentru ultimii 3 ani sa pot recupera ceva.
Buna ziua,ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera investitia facuta in casa soacrei mel?.Acum 8 ani am renovat casa soacrei mele,noi lucuiam acolo la acel moment al vietii,acum suntem plecati din tara.Soacra mea nu ne-a mai facut acte pe casa asa cum ne-a promis investitia in casa ei e destul de mare.Sotul meu mai are 3 surori, noi nu avem decat facurile si bonurile pentru materialele folosite.O putem da in judecata?Cum o pot determina sa-mi returneze banii investiti.Multumesc
Răspuns la discuția Succesiune, mostenire
surorile pot cere succesiunea de mostenire fara el?Sora cea mare ne tot preseaza sa ii trimitem certificatul de nastere al sotului meu.Multumesc
Răspuns la discuția Succesiune, mostenire
In aceasta situatie ce acte ar trebuie sa depuna sotul meu pentru a lua parte la mostenire,el ne fiind in tara?multumesc
Buna ziua. Tatal sotului meu a decedat in decembrie anul trecut.In 89 parintii au divortat si sunt 4 frati incluzand si sotul meu.Tatal lui s-a recasatorit in 90 si mai are un baiat din a doua casatorie.Surorile sotului meu doresc sa o dea in judecata pe actuala sotie a socrului meu si sa ceara partea de mostenire dupa tatal lor.Sotul meu nu este in tara si nici nu doreste sa ia parte la asa ceva,nu ne dorim nimic de la tatal lui dar vrem sa cedam partea sotului meu celuilalt copil din a doua casatorie.Ce ar trebui sa facem.Multumesc
Discuție Probleme CAR
Buna ziua , am o problema cu un imprumut facut la un C.A.R. acum 3 ani. Am luat 1800 lei, am platit 3 luni apoi am ramas fara servici 6 luni nu am mai platit dupa am mai dat cate putin dar nu rata intreaga.De atunci nu mai reusesc sa scap de el am platit la dobanzi si la penalitati de achitam imprumutul de 6 ori. Si in ziua de azi mai platesc, imi vine in gand sa-i dau in judecata. Nici la cea mai rea banca nu pateam asa. Va rog un sfat.Multumesc