avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare investitii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare investitii

Buna ziua,ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera investitia facuta in casa soacrei mel?.Acum 8 ani am renovat casa soacrei mele,noi lucuiam acolo la acel moment al vietii,acum suntem plecati din tara.Soacra mea nu ne-a mai facut acte pe casa asa cum ne-a promis investitia in casa ei e destul de mare.Sotul meu mai are 3 surori, noi nu avem decat facurile si bonurile pentru materialele folosite.O putem da in judecata?Cum o pot determina sa-mi returneze banii investiti.Multumesc
Din pacate, puteti sa va intoarceti numai cu 3 ani in urma. Adica imbunatatirile sa fi fost effectuate in urma cu 3 ani, nu 8.
Puteati cere expertiza evaluatorie, martori, nu neaparat numai inscrisuri.
Buna ziua,multumesc pentru raspuns.Acum 8 ani am inceput renovarea dar a continuat pana acum jumatate de an cand am plecat din tara.Macar pentru ultimii 3 ani sa pot recupera ceva.
Puteti recupera, insa trebuie vazut la ce anume imbunatatiri va referiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire dupa decesul tatalui, aflandu-ma in conflict cu mama mirciu mirciu BUNA ZIUA.Suntem 3 frati (un baiat si daua fete),dupa decesul tatalui am vandut o bucata de teren banii impartindu-se intre surori,am facut succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperare investitie adryan77 adryan77 Buna ziua ! timp de 17 ani am locuit in apartamentul soacrei , investind ceva banuti in centrala, termopane si altele .In 2014 aceasta ne a impus sa parasim ... (vezi toată discuția)
Evacuare donisa donisa Buna ziua Am divortat de curind si locuiam cu fosta sotie in garsoniera soacrei unde locuiesc si in prezent singur ptr ca fosta sotie este plecata din ... (vezi toată discuția)