avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme CAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme CAR

Buna ziua , am o problema cu un imprumut facut la un C.A.R. acum 3 ani. Am luat 1800 lei, am platit 3 luni apoi am ramas fara servici 6 luni nu am mai platit dupa am mai dat cate putin dar nu rata intreaga.De atunci nu mai reusesc sa scap de el am platit la dobanzi si la penalitati de achitam imprumutul de 6 ori. Si in ziua de azi mai platesc, imi vine in gand sa-i dau in judecata. Nici la cea mai rea banca nu pateam asa. Va rog un sfat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:52, 15 Octombrie 2015
Citiți cu atenție contractul de credit încheiat cu ei. Ce penalități sunt prevăzute pentru plata cu întârziere? Dacă nu plătiți nici suficient cât să se stingă și din capital, nu numai dobânzile și penalitățile, veți tot plăti, toată viața chiar, pentru cp nu este posibil să achitați. Din sumele plătite de dvs. mai întâi se sting dobânzile și penalitâțile scurse până la momentul plății, așa spune legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intarziere plata rate mancipri mancipri am un imprumut la un c.a.r. din motive de criza intarzii mai mereu cu plata ratei. dar , totusi cu intarzieri de o luna doua , reusesc sa le platesc. data ... (vezi toată discuția)
Imputaþia plãþii (art. 1507) cioarec carmen cioarec carmen Ce se înţelege prin art.1507 Cod civil ?.Dacă se face o plată partială a unei datorii restanţa + penalităţi aferente , debitorul poate solicita ca să ... (vezi toată discuția)
Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)