avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Activitate ioananik

Activitate ioananik

Data inceperii activitatii corespunde cu data inceperii acordarii suplimentului de insertie conform hotararii primite de la social,practic plata s_a facut din luna urmatoare,este legal?
Care este suma maxima obtinuta, in baza contract cu timp partial, pe care o poti primi in timpul concediului de crestere copil fara a ti fi suspendata indemnizatia?
Buna ziua,
In cazul intoarcerii la serviciu inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului suplimentul se acorda pana la implinirea varstei de 2 sau 3 ani a copilului?Dar daca inceperea activitatii este de la 1 si 1 luna?Multumesc
Buna ziua,
In cazul PFI plata CASS si CAS este obligatorie chiar daca persoana respectiva mai are si Contract Individual de munca la stat in acelasi timp?
Pentru a beneficia de suplimentul de insertie acordat post CCC ,mama care a optat pt perioada de un an (tatal refuza sa ramana in CCC pt cea de a 12 luna)este obligata sa inceapa activitatea cel mai tarziu cu o zi inainte de a implini copilul 11 luni?dar daca incepe activitatea cu o zi inainte de a implini copilul un an pierde suplimentul pt perioada pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului?