eu am inteles exact ceea ce au spus cenzorii in sedinta. lipsesc evidenta sumelor incasate dar si banii. bani pe care fostul administrator nu i-a predat atunci, la fel ca si actele pe care le detinea.
se pot recupera actele de la fostul administrator, daca acesta este decedat ?
s-a facut apel la locatari sa facem copii dupa chitante, dar sunt destul de vechi.
daca cei 70% nu sunt incasati luna aceasta si sunt incasati luna viitoare, diferenta este suportata,probabil din fondul de rulment. nu stiu daca au voie sau nu sa faca acest lucru.
toate documentele le pastra fostul administrator, inclusiv arhiva, deoarece nimeni nu a vrut sa o tina. cenzorii ne cer s afacem copii dupa chitantele cu fondul de rulment care s-a incasat de acum 5 ani. multi locatari nu mai au asemenea chitante.
se pot recupera actele de la fostul administrator cumva ? asta in cazul in care le mai detine.
nu stiu daca a fost constituit fondul de garantie. nu cred. a fost administrator vreo 20 de ani.
cenzorii nu au verificat si au mers pe incredere. am inteles ca administratorul nu a predat toate actele (chitantiere, caietele cu evidenta incasarilor banilor din fondul de reparatii).
singurul lucru este sa-i dea in judecata pe mostenitori ?
cenzorii pot fi urmariti si ei penal pentru delapidare ?
buna ziua,
problema este urmatoare:
in urma cu 6 luni s-a schimbat administratorul de la bloc, el a iesit ca lipsesc niste bani din fodul de rulment al asociatiei de locatari. cenzorii (cred ca este si vina lor) au depus plangere la politie pentru delapidare, nu s-a concretizat nimic pana acum (deocamdata se strangeau probe). saptamana trecuta a decedat fostul administrator.
se mai poate da in judecata ? se mai poate recupera paguba ?
buna ziua,
parintii mei au un imobil (casa si teren) impreuna.
mama doreste sa-mi vand mie partea ei de proprietate.
pot cumpara jumatatea ei d eproprietate fara consimtamantul tatalui meu ?