avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate CROSETEL

Activitate CROSETEL

Buna ziua
Am o firma SRL care nu produce nimic. Nu are facturi de intrare, nu are facturi de iesire, nu are angajati. Trebuie sa plateasca vreo taxa?
Sal net - 12200
Masa calda - 570
CAS -2717
CASS- 1277
Impozit - 180
Sal net - 8026
Firma are facilitati pt constructii.
Este corect ce am scris?
Multumesc mult
Buna dimineata
Am o firma care acorda angajatilor tichete de masa si masa calda.
O parte din angajati au tichete si cealalta parte au masa calda
Pt tichete stiu ca se opreste CASS si impozit.
Pt masa calda care sunt taxele?
Corect. Pt 8 ore lucrate intr o sambata a acordat 13lei. Nu inteleg cum a ajuns la aceasta valoare.
Buna ziua
Intr o firma de constructii in CIM este prevazut 1% din salariu (nu este specificat din brut sau net) spor de week end. Persoana care se ocupa de salarizare calculeaza :
- la un salariu brut de 5818 si lucrat o sambata acorda 13lei spor de week.
Este corect sau nu?
Mie nu imi da acest calcul oricum l as calcula.
Va rog un sfat.
Multumesc
Impozit firma constructii
Un salariat dintr o firma de constructii care realizeaza intr o luna un salariu mai mic decat salariul minim pe economie din constructii, plateste impozit sau nu?
O persoana care beneficiaza de ajutor social poate lucra ca zilier , dar fara sa piarda ajutorul?
Daca in data de 24.11 imi depun demisia, preavizul de 20 zile de la ce data incepe sa se alculeze 24.11 sau 25.11?
Multumesc
Buna dimineata. Am o angajata care are un CIM de 8 ore pe firma nr 1, un CIM de 2 ore pe firma nr 2 si un CIM de 1 ora pe firma nr 3. Pe firma nr 1 si 2 CIM-ul este suspendat pt CCI, pe firma nr 3 CIMul este activ. Intrebarea este daca pe firma nr 3 contributiile vor fi la val sal minim pe economie sau la val salariul real? Multumesc