avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate mirco2828

Activitate mirco2828

Eu am dorit sa subliniez ca daca in CL sunt oameni oarecare si pot hotara si asupra unor fapte marginale, la nivelul Prefecturii sunt specialisti platiti tocmai pentru ca asemenea "ineptii" sa fie cenzurate ...faptul ca ei au permis acest aspect trebuie respectat si pentru ca asa arata un stat de drept.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
te sfatuiesc sa te duci la notar sa deschizi mostenirea insa numai asupra bunului sau bunurilor care le consideri profitabile pe celelalte le lasi pentru mai tarziu cad iti va convenii ...astfel reduci considerabil impozitul catre stat!
Hot. de CL este cercetata pentru legalitate de catre aparatul de specialitate al Prefectului .!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca a renuntat dupa mama poate renunta si dupa decesul tatalui astfel ramai cu imobilul ....renuntarea inainte de deces este NULA
Răspuns la discuția Teapa auto
Domnule draga, calea instantei ar fii cea mai neinspirata alegere intrucat daca ai avea fericita ocazie de a castiga asta se va petrece peste ANI de zile, sub conditia unor costuri financiare substantiale .... sfatul meu este sa repari in service obiectul, apoi daca in continuare esti nemultumit ...... VINDE.
Considerati ca daca as declansa procedura de mediere iar autoritatea locala - primaria - ar recunoaste preluarea abuziva a terenului, INSTANTA va valida intelegerea noastra emitand o hotarare care sa tina loc de TITLU de proprietate..... pe ce s/ar sprijini o eventuala respingere a acordului de mediere ?
În anul 1980 am primit în posesie de la o vecină - văduvă fără copii sau alţi descendenţi şi care nu era rudă cu mine - prin TESTAMENT NOTARIAL toate bunurile mobile şi imobile ale acesteia sub condiţia îngrijirii şi înmormântării. In fapt am primit casa acesteia înconjurată de 2250 mp intravilan şi alte două terenuri agricole extravilane. După decesul bătrânei din acelaşi an s-a eliberat CERTIFICAT DE MOŞTENITOR prin care mi s-a recunoscut dreptul de proprietate numai pe casă şi 250 m.p - restul de teren din jurul casei şi celelalte terenuri intrând în proprietatea RSR prin Administraţia Financiară a jud. Prahova căreia i se eliberează Certificat de vacanţă succesorală în baza DECRETULUI 40 din 1953 – aşa cum este scris in Certificatul de moştenitor. Cu toate acestea eu am posedat si îngrijit aceste terenuri - plătind pentru ele la primărie - până prin anul 2011 deoarece am fost somat de autorităţile locale – PRIMARIE – să părăsesc aceste terenuri şi sa rămân numai cu casa şi 250 mp în jurul ei. Am fost sfătuit de primar să depun cerere şi am primit TITLU DE PROPRIETATE pe 262 mp din jurul casei. La data actuală terenurile de care am făcut vorbire – intravilan şi extravilan – sunt în proprietatea primăriei dar nu sunt atribuite nimănui.
Faţă de cele relatate eu consider că am fost deposedat în mod abuziv de dreptul meu de a fi proprietar pe toate bunurile defunctei testatore şi aş dori să revendic aceste terenuri printr-o procedură administrativă şi excepţional prin instanţă. În caz de refuz al administraţiei locale ce şanse aş avea pe cale judecătorească.
Vă mulţumesc.