avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate popolean

Activitate popolean

Răspuns la discuția Chirie spatiu
Multumesc!
Discuție Chirie spatiu
Buna ziua ,sunt pfa,am inchiriat un spatiu la casa de cultura a sindicatelor.Doresc sa stiu daca pe perioada starii de urgenta trebuie sa mai platesc chiria ,avand in vedere ca nu mai am activitate.Multumesc.
Buna ziua, am inchiriat ,fara contract apartamentul proprietate personala.Dupa 1 an jumate aflu ca nu s-a platit deloc intretinerea, energia electrica si asociatia de bloc m-a dat in judecata pentru aceasta situatie.Mentionez ca eu nu stiam nimic despre toate acestea.Am achitat eu toate cheltuielile si am convenit cu chiriasul sa paraseasca locatia .Intre timp ,mama sa s-a imbolnavit ,apoi a decedat .Din mila l-am mai lasat 2 luni acolo.In tot acest timp el a facut reparatii in apartament ,termopane,parchet etc.Am achitat o parte din lucrarile facute de el si in aprilie a parasit apartamentul.Pe langa mizeria de nedescris pe care a lasat-o ,nu a achitat din noiembrie nici intretinerea nici curentul electric.Si bineinteles nu a platit chirie de vreo 6 luni ! Cum sa procedez ,sa-mi recuperez macar cheltuielile de intretinere ?Multumesc!
Buna ziua ,am convenit sa vand apartament cu 3 camere in Bucuresti.Cumparatorul va face un credit la o banca,dar aceasta cere un avans de 35%.A gasit o firma care sa-i imprumute acest avans,dar eu trebuie sa semnez la notar cum ca am primit de la cumparator suma(avansul de 35%).Apoi eu voi primi toti banii pe apartament. Ce spuneti ,e corect asa?Nu voi pierde apartamentul? Multumesc!
Am fost angajata unei firme,ca profesoara si coregrafa de balet.In timpul orelor in care predam ,explicam si aratam exercitiile,era prezent si un fotograf ,care facea fotografii si filma tot .Eu acum nu mai sunt angajata acelei firme.Intrebarea mea este:Am dreptul de a folosi acele fotografii pentru pagina mea de socializare?
Acea firma are dreptul sa foloseasca fotografiile in care sunt eu si care reflecta munca mea? Multumesc