Buna ziua, am inchiriat ,fara contract apartamentul proprietate personala.Dupa 1 an jumate aflu ca nu s-a platit deloc intretinerea, energia electrica si asociatia de bloc m-a dat in judecata pentru aceasta situatie.Mentionez ca eu nu stiam nimic despre toate acestea.Am achitat eu toate cheltuielile si am convenit cu chiriasul sa paraseasca locatia .Intre timp ,mama sa s-a imbolnavit ,apoi a decedat .Din mila l-am mai lasat 2 luni acolo.In tot acest timp el a facut reparatii in apartament ,termopane,parchet etc.Am achitat o parte din lucrarile facute de el si in aprilie a parasit apartamentul.Pe langa mizeria de nedescris pe care a lasat-o ,nu a achitat din noiembrie nici intretinerea nici curentul electric.Si bineinteles nu a platit chirie de vreo 6 luni ! Cum sa procedez ,sa-mi recuperez macar cheltuielile de intretinere ?Multumesc!
Daca amiabil nu puteti solutiona analizati oportunitatea solutionarii in instanta de judecata
Este culpa dv exclusiva ca un an si jumatate nu ati avut interesul sa verificati situatia platilor catre asociatia de proprietari
Pe viitor incercati sa fiti mai atent cu interesele dv pentru ca dupa cum ati vazut facerea de bine....