avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum recuperez banii de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum recuperez banii de intretinere

Buna ziua, am inchiriat ,fara contract apartamentul proprietate personala.Dupa 1 an jumate aflu ca nu s-a platit deloc intretinerea, energia electrica si asociatia de bloc m-a dat in judecata pentru aceasta situatie.Mentionez ca eu nu stiam nimic despre toate acestea.Am achitat eu toate cheltuielile si am convenit cu chiriasul sa paraseasca locatia .Intre timp ,mama sa s-a imbolnavit ,apoi a decedat .Din mila l-am mai lasat 2 luni acolo.In tot acest timp el a facut reparatii in apartament ,termopane,parchet etc.Am achitat o parte din lucrarile facute de el si in aprilie a parasit apartamentul.Pe langa mizeria de nedescris pe care a lasat-o ,nu a achitat din noiembrie nici intretinerea nici curentul electric.Si bineinteles nu a platit chirie de vreo 6 luni ! Cum sa procedez ,sa-mi recuperez macar cheltuielile de intretinere ?Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2019
popolean, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:37, 5 Mai 2019
Daca amiabil nu puteti solutiona analizati oportunitatea solutionarii in instanta de judecata
Este culpa dv exclusiva ca un an si jumatate nu ati avut interesul sa verificati situatia platilor catre asociatia de proprietari
Pe viitor incercati sa fiti mai atent cu interesele dv pentru ca dupa cum ati vazut facerea de bine....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile proprietarului ce inchiriaza apartamentul. legal23 legal23 Detin un apartament pe care l-am inchiriat ptr o suma modica unei rude care trecea printr-un moment mai greu in lupta cu viata.Nu exista un contract de ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac in cazul in care chiriasii au plecat fara sa plateasca datoriile? helly1977 helly1977 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu un sfat in ceea ce priveste urmatoarea speta: Subsemnatul , am oferit spre inchiriere un apartament, pentru ... (vezi toată discuția)
Chirie - proprietarul nu mi-a returnat garantia gab1m gab1m Salutare, Am o problema cu un proprietar care nu vrea sa-mi returneze garantia pentru o chirie. Am renuntat la chirie inaintea expirarii contractului, ... (vezi toată discuția)