Am o problema cu un proprietar care nu vrea sa-mi returneze garantia pentru o chirie.
Am renuntat la chirie inaintea expirarii contractului, iar pe proprietar l-am anuntat cu cel putin 2 luni inainte sa renunt la chirie, si a stiut de mult timp ca nu mai stau in locatia respectiva din cauza ca am posibilitatea sa lucrez de acasa de cand a inceput pandemia.
Pana ce sa returnez cheile nu a fost nici o problema, doar ca proprietarul a inceput sa se enerveze dupa ce l-am intrebat cand o sa primesc garantia inapoi, cu pretextul ca el oricum ii pagubitul, cu toate ca in contract scrie ca pot sa renunt in cazuri exceptionale.
Cheile i le-am returnat, iar eu am ramas fara garantie, iar intrebarea ii daca se poate face ceva in situatia mea?
Trebuie sa cunoasteti ca majoritatea asociatiilor de proprietari calculeaza si afiseaza obligatiile cotelor individuale de intretinere pentru una sau doua luni in urma,astfel ca daca dv ati parasit spatiul cu destinatia d elocuinta chiar daca ati achitat la zi cotele de intretinere,ulterior asociatia de proprietari urmeaza sa afiseze cotele de intretinere pentru una sau doua luni in care dv ati locuit in fapt in apartament
In aceasta situatie locatorul are posibilitatea sa achite intretinere pententru perioada cat ati locuit efectiv oprind parte sau integral garantia avansata de dv
Daca dv ati achitat in avans cotele de intretinere,si nu exista debite aferent perioadei cat ati locuit efectiv solicitati oficial locatorului sa va restituie garantia -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta