Buna ziua! Daca am introdus gresit un salariu, in Revisal, dar in CIM semnat apare corect scris si intervin cu o corectie la momentul cand am constatat + retransmitere Revisal, mai este nevoie de act aditional?!.....ca nu prea vad ce temei as putea folosi....c Cred ca este suficienta corectia si retransmiterea datelor, corect?!
Buna ziua! Daca vreau sa angajez intr-o firma de constructii mica, cu facilitati fiscale, toti angajatii beneficiind de salariul minim brut de 3.000 lei, o persoana cu timp partial de munca, de 2 ore pe zi si un salariu brut sub cel de 3.000 lei, se mai incadreaza firma sa beneficieze de facilitatile legii in constructii sau le pierde? iar pentru cele 2 ore pe zi, ale angajatului, daca specific in CIM la repartizare program: ,, ore de zi, in orele de lucru stabilite conform regulament intern si in functie de incarcarea programului,, in completarea din Revisal ce ar trebuii mentionat? sunt obligata sa trec un interval orar anume....daca acesta nu reflecta realitatea?!
Multumesc.