avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie in Revisal

Buna ziua! Daca am introdus gresit un salariu, in Revisal, dar in CIM semnat apare corect scris si intervin cu o corectie la momentul cand am constatat + retransmitere Revisal, mai este nevoie de act aditional?!.....ca nu prea vad ce temei as putea folosi....c Cred ca este suficienta corectia si retransmiterea datelor, corect?!
Cel mai recent răspuns: medescu , utilizator 08:58, 13 Septembrie 2019
Se va face corectie la momentul cand constatarii greselii , plus retransmitere in Revisal ... nu mai este nevoie de act aditional.
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos! O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim urmata de corectie potarnichegalbena potarnichegalbena Buna seara S a procedat corect daca in cazul modificarii unui salariu al unui Cim , a fost introdusa in revisal o valoare gresita, distincta de cea de pe act ... (vezi toată discuția)
Rectificarea datelor din revisal silvercanine silvercanine Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate? Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul ... (vezi toată discuția)
Gresala de salariu in revisal institutiepublica institutiepublica Din gresala am trecut la doua salariate un alt salariu.Adica in loc de 1019 am trecut 1119.Am si trimis programul cu aceasta gresala...Ar trebui sa corectez si ... (vezi toată discuția)