avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate Cristian Tilici

Activitate Cristian Tilici

3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa mergeti urgent la executorul care v-a infiintat poprirea pentru a studia actele care au stat la baza executarii silite. Cel mai bine ar fi sa mergeti cu un jurist experimentat pe litigii in executare silita / avocat pentru a stabili daca se formuleaza contestatie la executare, daca mai sunteti in termenul de 15 zile.. posibil sa fi intervenit si prescriptia intre timp..depinde. Important este sa studiati actele urgent.
Ma refer la comisioane de intermediere pretinse de firmele de consultanta in despăgubiri sau de avocați, cum ar fi 20 30 50% din daunele morale... cum se practica
Cam 400, 500 lei max/zi de îngrijire medicală. Nu va luați după unii si alții pt ca mulți avocați promit marea cu sarea si in instanța va treziți ca ieșiți in pierdere in final.
Răspuns la discuția Somatie plata Orange
Daca a primit somatie de la un executor judecatoresc, fratele dvs este obligat sa plateasca, in sens contrar, i se vor pune popriri pe conturile bancare sau se va pune sechestru pe bunuri mobile/imobile aflate in proprietatea sa, exclusiv. Incercati sa vorbiti cu executorul si sa vedeti cine este creditorul, daca este orange sau cel mai probabil, o firma de recuperari creante, eventual daca poate plati esalonat, in baza unui angajament de plata.