avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am împrumutat de la o firmă online 1100 de lei în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am împrumutat de la o firmă online 1100 de lei în iulie 2015, în octombrie 2015 mi-au retras automat 1380 de lei iar acum am poprire de 15.300 de lei. Este posibil așa ceva?

Buna ziua, am avut in 2015 un imprumut la o firma online in luna iulie am imprumutat 1100 lei, am depasit scadenta deoarece era pe 30 de zile, in octombrie mi-au retras automat 1380 lei. Dupa care am plecat din tara si m-am trezit ca acum in 2019 am poprire pe card de 15300 lei. Este posibil asa ceva?
As dori o solutie daca se poate.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:45, 8 Februarie 2019
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie vazute actele in baza carora s-a dispus poprirea. Suma este foarte mare intr-adevar, raportat la valoarea creditului initial. Cel mai bine ar fi sa apelati la ajutor de specialitate pentru a vedea exact ce demersuri s-au intreprins, modul de calcul al sumelor, daca s-a dispus cesionarea creantei sau nu, cand a fost declarat scadent anticipat creditul.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa mergeti urgent la executorul care v-a infiintat poprirea pentru a studia actele care au stat la baza executarii silite. Cel mai bine ar fi sa mergeti cu un jurist experimentat pe litigii in executare silita / avocat pentru a stabili daca se formuleaza contestatie la executare, daca mai sunteti in termenul de 15 zile.. posibil sa fi intervenit si prescriptia intre timp..depinde. Important este sa studiati actele urgent.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dobânzile practicate de unele fonduri sau firme cum spuneţi dumneavoastră care dau credite mici dar imediate, sunt peste 2500 la sută sau chiar şi mai mari.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
Adolfina Pop, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune credit dupa executarea silita cristianvasilache cristianvasilache Buna dimineata, Doresc sa stiu daca e legal ca un credit care este deja executat, prin urmare s-a facut poprire pe venit, poate fi cesionat catre o firma de ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)