avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie plata Orange
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie plata Orange

Buna, fratele meu a luat 2 telefoane mobile pe baza de contract cu abonament in 2012 de la Orange, pentru ca nu a platit facturile, si nu stiu la ce numere a vorbit cu suprataxa, el a plecat in Germania in 2014 si nu a platit nimic la compania Orange, luna trecuta a venit o scrisoare pe adresa parintilor , (acolo are fratele adresa de buletin}de la un executor judecatoresc cum ca fratele trebuie sa plateasca o suma de 148, de milioane vechi adica 14 800 de ron, acolo se specifica , daca nu va plati i se va bloca conturile, se va executa silit ce are el pe numele lui ......... etc.
El nu vrea sa plateasca, eu nu am vazut acea citatie de la Oramge, stau in alt judet decat ei, parintilor mei le este frica sa nu li se ia din pensia lor sau mai rau sa se puna sechestru pe locuinta lor, ei sunt proprietari, nu stiu daca fratele cand a facut contractul cu Orange, nu a dus si o copie a contractului de casa a parintilor, sunt foarte speriati, nu au bani deloc, traiesc ca vai de ei din pensie, nici eu nu pot sa-i ajut.
Intrebarea mea este : Ce se va intampla daca, dupa toate cele scrise mai sus, parintii nu vor inteprinde nici actiune, ce se va intampla mai departe?
Va rog ajutati-ma.
Cel mai recent răspuns: Cristian Tilici , Consilier juridic 14:45, 6 Noiembrie 2015
Daca a primit somatie de la un executor judecatoresc, fratele dvs este obligat sa plateasca, in sens contrar, i se vor pune popriri pe conturile bancare sau se va pune sechestru pe bunuri mobile/imobile aflate in proprietatea sa, exclusiv. Incercati sa vorbiti cu executorul si sa vedeti cine este creditorul, daca este orange sau cel mai probabil, o firma de recuperari creante, eventual daca poate plati esalonat, in baza unui angajament de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri mobile karlasofia karlasofia Buna ziua. In urma unei popriri infiintate pentru o Inteprindere Individuala, poprire infiintata de executor judecatoresc pentru debitele existente catre un ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi recuperate cheltuielile de judecata si plata pesniei alimentare pentru minor anaisee anaisee Buna ziua! As dori sa stiu cum pot fi recuperate cheltuielile de judecate castigate in urma finalizarii unui proces de paternitate. De asemenea as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Despre sechestru andrada_sb andrada_sb In cazul in care un executor bancar, inainteaza instantei o cerere de executare silita impotriva unui debitor( prin care solicita predarea unei masini si ... (vezi toată discuția)