avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita bunuri mobile
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita bunuri mobile

Buna ziua.

In urma unei popriri infiintate pentru o Inteprindere Individuala, poprire infiintata de executor judecatoresc pentru debitele existente catre un creditor, poprire infiintata pe salariu, deoarece nu exista alte bunuri mobile si imobile nici pe II nici pe pers fizica, creditorul a solicitat executorului intrarea in imobil si valorificarea bunurilor deoarece din poprirea pe salariu nu s-a virat nicio suma catre creditorul respectiv pe motivul ca mai exista popriri infiintate de catre anaf care au propritate, intrebarea este:
daca imobilul se afla pe numele socriilor, in acel imbobil locuind socrii, sotul, eu si un copil minor, se poate pune sechestru pe bunurile mobile din imobil? executorul mi-a comunicat ca atata timp cat proprietarii nu pot face dovada cu acte ca bunurile mobile le apartin poate pune sechestru pe acele bunuri pana cand eu voi demonstra cu acte ca nu imi apartin. nici proprietarii imobilului cat nici eu nu putem face dovada ale cui sunt acele bunuri, insa atata timp cat este proprietatea lor nu se presupune ca si bunurile din interior sunt tot ale lor. executorul a recunoscut faptul ca nu m-a gasit inregistrare cu bunuri mobile sau imobile declarate.

Alte discuții în legătură

Somatie de executare redialboss redialboss buna seara va rog sa i-mi spuneti daca se poate executa bunurile mobile si imobile detinute de socrii ... (vezi toată discuția)
Sustragere instaurare sechestru asupra bunurilor mobile/imobile dan_dima dan_dima Buna ziua! Am primit o somatie de plata din partea executorului judecatoresc (pe care evident ca nu am cum sa o onorez, altfel nu mai postam acest mesaj) ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)