avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate IONITATEREZA

Activitate IONITATEREZA

Am făcut succesiunea după părinții mei,opt ani in urmă,dar nu am făcut partajul.Intre timp,singura mea soră a decedat,și am rămas să fac partajul cu soțul și cei doi copii ai ei,dar m-am informat că întâi trebuie să facă ei succesiunea după sora mea pt a deveni moștenitorii părinților mei.Au trecut 5 ani de la moartea surorii mele și ei nu au nici un gând să facă succesiunea.Intrebarea mea ar fi,ce pot face eu sa pot să-mi iau partea mea, fără ei.Multumesc anticipat la cine poate să-mi de-a un răspuns.
Am făcut succesiunea după părinții mei,opt ani in urmă,dar nu am făcut partajul.Intre timp,singura mea soră a decedat,și am rămas să fac partajul cu soțul și cei doi copii ai ei,dar m-am informat că întâi trebuie să facă ei succesiunea după sora mea pt a deveni moștenitorii părinților mei.Au trecut 5 ani de la moartea surorii mele și ei nu au nici un gând să facă succesiunea.Intrebarea mea ar fi,ce pot face eu sa pot să-mi iau partea mea, fără ei.Multumesc anticipat la cine poate să-mi de-a un răspuns.
buna ziua....am si eu o intrebare...am facut succesiunea dupa parintii mei cu 4 ani in urma.Eram eu si cu o sora,care anul trecut a decedat.Acum cand am incercat sa fac partajul,dosarul cu toate actele folosite la succesiune,inclusiv certificatele de mostenitor,nu sunt de gasit.certificatul de mostenitor,am scos deja o copie legalizata de la notariat.pt a obtine si copia legalizata de titlu de proprietate ce acte trebuie? pt ca nici certificatul de deces a tatalui meu nu este,si trebuie scos de la Targu Mures,pt ca acolo decedat,iar noi suntem la Targu Neamt,si oricum dureaza,iar eu in doua zile trebuie sa plec di tara.va multumesc.

am facut succesiunea dupa parintii mei,ca mostenitori eram eu si sora mea,care ulterior a decedat si nu am mai apucat sa mai facem partajul,Dupa moartea ei,nu gasim actul de proprietate a parintilor,care ramasese la ea,dar avem copie nelegalizata..La notariat mi-a zis ca se poate si cu o copie,dar sa fie legalizata,ca sa nu mai punem anunt in monitorul oficial.....cum putem obtine aceasta copie legalizata? se poate obtine in baza la copia ce o avem? Va multumesc.

Răspuns la discuția Mostenire dupa parinti decedati
multumesc
Am mai scris o data,dar nu-mi era contul activat si nu stiu daca mi l-a luat.Parintii mei sunt decedati amandoi,unul in 2006 iar altul in 2010,Noi am fost 2 surori,am facut succesiunea dupa ambii parinti in 2011,dar nu am facut partajul.Anul acesta a decedat si sora mea,si au ramas 2 copii majori si sotul.As vrea sa stiu,ce drepturi au fiecare,ce drept are sotul ei,si daca trebuie sa fie prezenti toti 3 pentru partaj,sau numai unul din familie.Multumesc anticipat.