avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... partaj mostenire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

partaj mostenire

buna ziua....am si eu o intrebare...am facut succesiunea dupa parintii mei cu 4 ani in urma.Eram eu si cu o sora,care anul trecut a decedat.Acum cand am incercat sa fac partajul,dosarul cu toate actele folosite la succesiune,inclusiv certificatele de mostenitor,nu sunt de gasit.certificatul de mostenitor,am scos deja o copie legalizata de la notariat.pt a obtine si copia legalizata de titlu de proprietate ce acte trebuie? pt ca nici certificatul de deces a tatalui meu nu este,si trebuie scos de la Targu Mures,pt ca acolo decedat,iar noi suntem la Targu Neamt,si oricum dureaza,iar eu in doua zile trebuie sa plec di tara.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Succesiune body2009 body2009 AS DORI O INFORMATIE.TATAL MEU A DECEDAT ACU 3 ANI.AVEA IN PROPRIETATE 2 IMOBILE.UN PARTAMENT UNDE AVEA DOMICILIUL SI O CASA CU TEREN IN LOCALITATEA ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! imediat după revoluția din '89 , tatălui meu si ... gabibotea gabibotea Buna ziua! Imediat după Revoluția din \'89 , tatălui meu si celor 3 frati ai lui li s-a facut conform legii 18, Titlu de proprietate( au fost înscriși ... (vezi toată discuția)
Succesiune DARSHAN DARSHAN Buna ziua .Am si eu o problema;mama a decedat de curind,relatiile cu sora nu sunt cordiale.eu detin un certificat de mostenitor dupa tata unde eu am 3/4 iar ... (vezi toată discuția)