avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire dupa parinti decedati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire dupa parinti decedati

Am mai scris o data,dar nu-mi era contul activat si nu stiu daca mi l-a luat.Parintii mei sunt decedati amandoi,unul in 2006 iar altul in 2010,Noi am fost 2 surori,am facut succesiunea dupa ambii parinti in 2011,dar nu am facut partajul.Anul acesta a decedat si sora mea,si au ramas 2 copii majori si sotul.As vrea sa stiu,ce drepturi au fiecare,ce drept are sotul ei,si daca trebuie sa fie prezenti toti 3 pentru partaj,sau numai unul din familie.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IONITATEREZA , utilizator 14:48, 9 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2015
IONITATEREZA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, problema fiu-mama ionutnegrea ionutnegrea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sora mea impreuna cu sotul ei au detinut un apartament. Nu au avut copii. In anul 2012 sotul ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire intre frati izabi izabi va rog sa ma ajutati cu o problema.Sora mea a decedat ,si am fost 4 frati,din care eu am ramas singurul supravietuitor,Toti avem copii,numai ea ,cea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire MariusD@1984 MariusD@1984 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: In urma decesului bunicului meu a ramas ca mostenire o casa batraneasca de la tara impreuna cu ... (vezi toată discuția)