Buna ziua!am nevoie de ajutorul dumneavostra: ce pot face in cazul in care avocatul care se ocupa de cazul meu nu mai raspunde la telefon? I-am dat destui bani cu care nu stiu ce a facut! Ce pot face in situatia asta?Va multumesc
ganditi-va ca totusi el a vrut restul de bani in decembrie si nu am fost de acord si bine am facut!!Chiar asa s-a ajuns in Romania sa luam tepe de la samsari?
Am avut un antecontract cu un dezvoltator pana pe 31.12.2015,am platit un avans de 5000 euro!ce pot face?I-am trimis notificare prin intermediul unei avocate dar nimic,ce pot face?
Buna ziua!In data de 1 august 2015 am vandut apartamentul (l-am eliberat),pe 21 fata care a cumparat a preluat abonamentul de tv si internet.abonametul meu era in valoare de 117 lei(am platit 163 lei).mie si acum imi vin facuri cu cablu si internet!Luna trecuta am primit o factura de 90 lei si mi s-a spus ca abia in decembrie vor veni pe minus( explicatia a fost acesta este modul nostru de facturare!Am cerut sa inchid 2 abonamente de telefonie mobila (deloc semnal,sesizari peste sesizari degeaba) vor sa platesc taxa de reziliere chiar daca contractul meu s-a incheiat pe 15.09.2015!ma puteti ajuta!Multumesc
Buna seara!am si eu o problema!am platit un avans de 5000euro pt un apartament nou.Maine dezvoltatorul vrea restul sumei de bani dar fara ca apartamentul meu sa fie gata:bransat la gaze,curent!ce ma sfatuiti? Imi raspunde si mie cineva,va rog?