avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielsolon

Activitate gabrielsolon

Răspuns la discuția poprire la nou angajat
Buna ziua am instiintare pentru poprire si am vandut masina sotiei cu contract neautentificat la notar acum pot fi executat silit .multumesc
Răspuns la discuția executare silita
am vandut masina cu contract de vanzare cumparare iar masina a ramas pe numele meu in evidenta fiscala iar eu in clitate de vanzator am niste popriri de un executor judecatoresc ,fac precizarea masina poate fi pusa sub sechestru daca cumparatoru nu a scos o din evidenta fiscala ,maina u a fost cu contract autentificat la notar .multumesc
Răspuns la discuția contract de vanzare auto folosit
am vandut masina cu contract de vanzare cumparare iar masina a ramas pe numele meu in evidenta fiscala iar eu in clitate de vanzator am niste popriri de un executor judecatoresc ,fac precizarea masina poate fi pusa sub sechestru daca cumparatoru nu a scos o din evidenta fiscala ,maina u a fost cu contract autentificat la notar .multumesc
multumesc pentru raspuns ...dar nu din momentul primiri adresei devine tert si dupa ce voi intra in C I C va mai avea vreo obligatie fata de executor ?
angajatorul mi a comunicat sa mi rezolv singur problema el eu aveam alt loc de munca cand am contactat creditul si pe romaneste spus : REZOLVATI SINGUR PROBLEMA . VREAU SA STIU DACA IN ACESTE DOUA LUNI MAI POATE EXECUTORUL FACE CEVA ? MA REFER PANA LA CONCEDIU CRESTERE COPIL.
dar angajatorul apoate supota ceva ca executorul a facut o adresa la angajator pentru a vira bani in contul executorului sa inteleg ca poate bloca in vreun fel conturile firmei .multumesc
DAR EXISTA UN TERMEN LEGAL FINDCA EU MAI LUCREZ DOU LUNI LA ACTUALA FIRMA SI DUPA ACCEA INTRU IN CONCEDIUL DE CRESTERE COPIL ?
Buna ziua am CONTACTAT UN CREDIT CETELEM IN 2013 SI NU LA M MAI PUTUT ACHITA CEI DE LA CETELEM MAU DAT IN JUDECATA SI AU CERUT EXECUTARE SILITA ACUM MI A VENIT POPRIRI LA NOUL LOC DE MUNCA CE POT FACE SA NU BLOCHEZE CONTURILE FIRMEI FIINDCA DIN SEPTEMBRIE INTRU IN CONCEDIUL DE CRESTERE COPIL SA LE PLATESC DOUA LUNI POPRIRI? MULTUMESC
Buna ziua in luna aprilie am gasit pe o matusa care mi a arat o parte din teren pe care eu am intabulare ,am sunat la 112, politia ia deschis dosar pentru tulburare de posesie iar eu vreausa stiu cat timp sta dosarul la parchet , si daca eu pot exploata intreaga suprafata si cea arat conform ex de cf.multumesc.
buna seara ,am vandut un autoturism folosit cu contract vanzare cumparare descarcat model de pe net trebuie sa l mai inregisatrez la notar deci am predat actele auto conform intelegeri prevazute in contract .multumesc.