avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire la nou angajat
Discuție deschisă în Executare silită

poprire la nou angajat

Buna ziua am CONTACTAT UN CREDIT CETELEM IN 2013 SI NU LA M MAI PUTUT ACHITA CEI DE LA CETELEM MAU DAT IN JUDECATA SI AU CERUT EXECUTARE SILITA ACUM MI A VENIT POPRIRI LA NOUL LOC DE MUNCA CE POT FACE SA NU BLOCHEZE CONTURILE FIRMEI FIINDCA DIN SEPTEMBRIE INTRU IN CONCEDIUL DE CRESTERE COPIL SA LE PLATESC DOUA LUNI POPRIRI? MULTUMESC
Buna seara,
Pai ei pot sa puna poprire doar pe conturile dumneavoastra nu ale unei firme!
DAR EXISTA UN TERMEN LEGAL FINDCA EU MAI LUCREZ DOU LUNI LA ACTUALA FIRMA SI DUPA ACCEA INTRU IN CONCEDIUL DE CRESTERE COPIL ?
Si ce vina are firma?
Nici in cei doi ani nu va pot pune poprire pe banii pentru copil.
Sa astepte pana la urmatoarea angajare.
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Nici in cei doi ani nu va pot pune poprire pe banii pentru copil.
Sa astepte pana la urmatoarea angajare.

Nu e chiar așa, dacă nu-i poate pune pe ceva poprire, executorul va demara procedura de urmărire imobiliară.
Doar dacă nu are casă proprietate, poate dormi 2 ani liniștit, altfel îi vinde casa.
Ultima modificare: Luni, 24 Iulie 2017
Dapix, utilizator
dar angajatorul apoate supota ceva ca executorul a facut o adresa la angajator pentru a vira bani in contul executorului sa inteleg ca poate bloca in vreun fel conturile firmei .multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire venit ContSters70762 ContSters70762 Buna seara, am urmatoarea situatie si intreband aici poate ma ajuta cineva: Sunt in executare silita pentru un credit de nevoi personale - adresa de ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit din 2008 ciprianbc ciprianbc Buna seara! In 2008 am contractat un credit de la cetelem in valoare de 5745 de lei! Am platit 1 an de zile si nu am mai putut plati, din 2009 septembrie si ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu si pe contul de salariu Radu-ioana Radu-ioana Buna ziua! Sotului meu i s-a pus o poprire de 1/3 pe salariu pt o suma datorata unei firme de recuperari. Apoi a fost informat ca i s-a pus poprire si pe ... (vezi toată discuția)