avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA CREDIT DIN 2008
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA CREDIT DIN 2008

Buna seara! In 2008 am contractat un credit de la cetelem in valoare de 5745 de lei! Am platit 1 an de zile si nu am mai putut plati, din 2009 septembrie si pana astazi nu am mai dat nici un ban,in data de 17 februarie 2016 am primit un sms de la banca ,unde am fost anuntat ca mi sa pus poprire pe conturi in total suma de plata 10085,10 ron de catre un executor din piatra neamt,am sunat la executor si mi sa spus ca a primit o hotarire judecatoreasca de la Eos ksi prin care i se cere sa imi execute conturile cu suma de 8743,21 de ron +cheltuieli executor 1341,89 lei, ce pot sa fac in continuare, datoria nu sa prescris,contestatie la executare se mai poate face? si daca da am vre-o sansa de castig,in contul bancar imi intra indemnizatia crestere copil poate sa imi opreasca banii? astept sfaturi va rog!
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 10:58, 23 Februarie 2016
Faceti contestatie la executare. respectati termenul de 15 zile de la data infiintarii popririi, din cate am inteles nu vi s-a comunicat de catre executor nici un act de executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru ... gtiasi gtiasi Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru care pot face o contestatie la executarea silita explicitata mai jos cu date din dosarul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe toate conturile bancare de catre executor si creditor eos ksi Alyn30 Alyn30 Buna ziua! In data de 10.06.2015 am primit un mesaj de la banca unde aveam un cont deschis pt salariu,cum ca mi se face proprire pe cont. Am cerut banci sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)