avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... contract de vanzare auto folosit
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

contract de vanzare auto folosit

buna seara ,am vandut un autoturism folosit cu contract vanzare cumparare descarcat model de pe net trebuie sa l mai inregisatrez la notar deci am predat actele auto conform intelegeri prevazute in contract .multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabrielsolon , utilizator 18:01, 28 Iulie 2017
Contractul nu trebuie autentificat la notar
Este necesar sa finalizati procedura de radiere auto din evidenta fiscala
am vandut masina cu contract de vanzare cumparare iar masina a ramas pe numele meu in evidenta fiscala iar eu in clitate de vanzator am niste popriri de un executor judecatoresc ,fac precizarea masina poate fi pusa sub sechestru daca cumparatoru nu a scos o din evidenta fiscala ,maina u a fost cu contract autentificat la notar .multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita gabrielsolon gabrielsolon buna seara am o masina adusa din germania si vreau sa o inscriu in romania dar am popriri pe conturi de la o rata mai veche ,daca inscriu masina mi o poate ... (vezi toată discuția)
Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la impozite si taxe a unui autoturism vechi... ela-ela ela-ela Buna ziua Fratele meu a vandut un autoturism in urma cu cativa ani unui coleg si a incheiat un contract de vanzare-cumparare (autentificat la ambasada). Acel ... (vezi toată discuția)