avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate mihaiucu2015

Activitate mihaiucu2015

Discuție Credit bancar
Salutare tuturor ma confrunt cu o situatie din care as vrea sa ies cat se poate de bine dar nu stiu cum sa procedez. Daca am un credit de nevoi personale de vreo 5000 euro din care am achitat aproximativ o mie deja problema este ca atunci cand am accesat acel credit lucram la o societate de care m am despartit neamiabil practic nu m am prezentat la munca deloc deoarece mi sa ivit o oportunitate de lucru in strainatate momentan locuiesc in alta tara unde am si resedinta permanenta stabilita legal eu banca "am uitat" sa o anunt de aceasta schimbare de situatie momentan continui sa achit acea rata de 600 lei lunar dar as vrea sa stiu la ce riscuri ma expun avand in vedere ca incepe anul nou banuiesc ca odata si odata tot vor observa ca nu mai incasez acel salar de la firma unde am lucrat sau odata va fi o actualizare de date si atunci ce fac? Daca anunt banca de buna voie despre situatia mea de acuma e posibil sa mi ceara sa achit suma datorata integral sau cum sa procedez mi e oarecum ca daca continui inca 4 ani sa platesc rata lunara tot vor observa odata si as vrea sa stiu ce risc sau cum sa fac sa fie bine. De asemenea daca achit tot creditul integral intr o luna doua trebuie sa ma duc la sediu unde iarasi sunt convins ca ma vor intreba de ce n am primit salar de la firma x sau vor dorii o actualizare de date unde ma voi da de gol. Astept sfaturi concludente din partea oricui va multumesc.
Discuție OLX achizitie
Salutare , de 2 zile am achizitionat un bun de pe site-ul olx , ne-am inteles la 150 ron.Individul care mi-a vandut acel bun nu a precizat in descriere ca acel bun nu vine la pachet cu un incarcator respectiv ca o clema este desprinsa facandul astfel sa arate inestetic , pozele ce erau puse pe olx aratau un bun nou.
Acum si intrebarea mea , mi-a trimis un universal charger pe care nu il pot folosii deoarece este o chinezarie practic nu se poate baga in priza si nici nu functioneaza , de clema desprinsa de jos iarasi nu s-a precizat nimic , nici incarcator nu am primit , am un incarcator acasa care trebuia sa fie compatibil dar spre surprinderea mea nu functioneaza deci sunt in dubiu ca nici incarcator nu pot sa cumpar de altundeva fiindca nu va functiona nici acela.
Daca il contactez pe acel domn , pot sa-i cer inlocuirea produsului sau restituirea baniilor? Sau macar un incarcator care sa mearga (daca va merge).
Sau automat deja e caz pierdut.
Discuție Fumat.
As avea si eu o nelamurire , unde pot gasii un link cu aceasta lege noua care nu permite fumatul in locuri publice,
Am deasemenea 2 intrebari.
Daca fumatul este permis in cadrul unui campus universitar sau nici acolo nu ai voie sa fumezi chiar daca esti in aer liber.
Respectiv daca e voie sa se fumeze intr-un camin situat intr-un campus universitare pe balcon.
Răspuns la discuția Contrabanda cu tigari
Va multumesc mult pentru viteza si eficacitatea raspunsurilor dvs. :) Numai bine.
Răspuns la discuția Contrabanda cu tigari
Ar fi bine sa stie cum se procedeaza de catre organele judiciare in mod operativ si sub aspectul desfasurarii urmaririi penale , adica in ce sens?
Si toata treaba asta cand va lua capat in sensul ca deja s-a finalizat cazul va fi anuntata cumva sau ?
Buna ziua o ruda de a mea a fost prinsa in flagrant in timp ce era la locul de munca si a vandut cuiva 2 pachete de tigari.Aceasta avea in geanta aproape 2 cartuse in total 350 de tigari , a fost dusa la politie problema e ca nu stiu ce s-a discutat acolo doar ca a fost amprentata i s-a precizat ca va trebui sa plateasca o suma de 100 si ceva de lei la un oficiu de taxe vamale.In nu i s-a spus daca risca sau nu puscarie daca are dosar penal sau mai stiu eu.Chestia e felul urmator risca sa primeasca inchisoare cu executare?A marturisit ca a cumparat tigarile dintr-un alt oras de la un necunoscut politistii evident nu le-a prea venit sa creada dar in cele din urma i-au dat drumul fara prea multe detalii.Persoana este fara antecedente penale.
Daca scapa cu amenda aia se percepe separat fata de cei 100 si ceva de lei ce trebuie achitati la serviciul taxe vamale?