Buna , am montat pe balconul blocului meu o camera IP de supraveghere , pt a monitoriza masina din parcare ( fiind sparta de 2 ori ) . Normal , vecinii mi-au cerut acces la camera .
Intrebare : Cine ce ar putea face cu imaginile camerei , incat eu sa dau de belele filmand spatiul public ( care , pana acu ceva vreme , era voie ) .
Buna ,
1. Cum este cu acordul tacit al prelungirii unui contract de prestari servicii . Am inteles ca sa "inventat" acordul tacit pt a nu inghesui intr-un birou de firma j`de persoane care sa zica "da mai vreau contract" si sa semneze un nou contract , vin doar cei carora nu le mai trebuiesc serviciile , sau acestea se pot anunta si prin fax, email, telefon ... unde nu e nevoie de prezenta fizica a persoanei .
La schimbarea unor clauze din contract , furnizorul are obligatia sa anunte utilizatorul prin mai multe misloace ( pagina de net , anunt video-text program local , email , ... ) . Daca utilizatorul nu anunta in 30 de zile ca nu mai vrea serviciul din cauza noilor clauze , acesta e deacord tacit cu continuarea contractului .
2. Utilizatorul a primit oferta la instalarea serviciului ( 3 luni gratis cablu TV ) daca semneaza contract pe 2 ani si daca nu respecta perioada plateste o taxa de reziliere de 500 ron , utilizatorul a fost deacord prin semnarea contractului .
Intrebar1 :
1. Care sunt clauze abuzive din contract ( cele mentionate mai sus ), atata timp cat utilizatorul avea cunostinta despre acestea si a semnat contrctul .
2. In mod legal , care sunt misloacele prin care furnizorul anunta utilizatorul de schimbarea clauzelor .
3. Cum isi mai scoate investitia furnizorul atata timp cat utilizatorul renunta la contract dupa cateva luni ( cand se termina alea 3 luni gratis .)
Te duci in concediul de odihna , atunci cand esti " obosit " , sau te poti folosi de el . Cat de legal e sa programezi tot concediul intr- o anumita data din an (mentionandu-se lunile in care NU SE POATE PROGRAMA ), in care nu sti daca vei putea merge undeva in concediu .
Buna, unde as gasi o documentatie despre ce contine impozitul auto , adica pt ce sunt banii aia dati la primarie , eu stiam ca in acel mpozit exista si taxa de parcare fiind ca undeva trebuie parcata masina sau daca mergi in oras la magazin o parchezi pana faci cumparaturi (cel putin asa mi sa spus mai demult de catre un consilier iar acum tot orasul e impanzit cu parcari platite ) .