avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Camere supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Camere supraveghere

Buna , am montat pe balconul blocului meu o camera IP de supraveghere , pt a monitoriza masina din parcare ( fiind sparta de 2 ori ) . Normal , vecinii mi-au cerut acces la camera .
Intrebare : Cine ce ar putea face cu imaginile camerei , incat eu sa dau de belele filmand spatiul public ( care , pana acu ceva vreme , era voie ) .
Cel mai recent răspuns: Laurentiu33 , utilizator 14:55, 25 Ianuarie 2016
Mai sunt sanse sa primesc un raspuns la inrebarea de mai sus ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorizare video loc privat de parcare: am nevoie de acordul asociației de proprietari? Vladescu Ionut Vladescu Ionut Buna ziua, Stau de 6 luni intr-un bloc nou construit de un dezvoltator privat. Am achizitionat impreuna cu apartamentul meu un loc de parcare exterior pe ... (vezi toată discuția)
Pot sa montez camere video la balconul unui apartament care sa ... Simona radu Simona radu Pot sa montez camere video la balconul unui apartament care sa monitorizeze mașină proprie sau trebuie autorizație și acordul cuiva? (vezi toată discuția)
E legală camera de supraveghere? JURJIUROZ1977 JURJIUROZ1977 Buna ziua! De câteva luni de zile cam la câteva seri niste derbedei de copii sau adolescenți arunca cu oua, pietre sau alte obiecte spre geamul meu de la ... (vezi toată discuția)