avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul auto la primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul auto la primarie

Buna, unde as gasi o documentatie despre ce contine impozitul auto , adica pt ce sunt banii aia dati la primarie , eu stiam ca in acel mpozit exista si taxa de parcare fiind ca undeva trebuie parcata masina sau daca mergi in oras la magazin o parchezi pana faci cumparaturi (cel putin asa mi sa spus mai demult de catre un consilier iar acum tot orasul e impanzit cu parcari platite ) .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:39, 16 Noiembrie 2015
Impozitul auto reprezinta obligatia financiara in sarcina proprietarului vehiculului,conditionata de caracteristicile tehnice ale bunului mobil
Nu este inclusa taxa parcare in impozitul auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum reacționăm la abuzul blocării roților de către agenții de pază ai magazinelor? iriholo iriholo Ce demersuri se pot face contra blocarii abuzive a rotilor la supermarket dupa 10 min de petrecut la cumparaturi? Am parcat unde parcau de obicei alte masini ... (vezi toată discuția)
Parcare centru comercial dragoshz dragoshz Buna ziua, Va adresez urmatoarea intrebare: In incinta magazinului kaufland exista o parcare cu acces liber( nu exista bariere). In baza carui temei ... (vezi toată discuția)
Blocarea roților autoturismelor în parcarea kaufland Laurwentiu Laurwentiu Buna seara!Este legala blocarea rotilor autoturismelor in parcarea Kaufland si perceperea unei taxe pentru deblocare?La intrare in parcare exista niste panouri ... (vezi toată discuția)