avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate ramona-daniella

Activitate ramona-daniella

Buna ziua. Pentru adaugarea codului CAEN 7120 la un PFA, este nevoie de vreo diploma sau cursuri in domeniu? ma intereseaza doar partea cu masurarea temperaturii aerului si apei
Multumesc
Buna seara. Fiscul a facut poprire pe doua conturi, din care unul apartine unui card de cumparaturi. Eu am continuat sa achit ratele dar banii s-au dus la Fisc. Acum banca mi-a trimis somatie de plata si m-a bagat in biroul de credite, spunand ca are dreptul sa imi execute silit bunuri mobile si imobile. eu am spus ca doresc sa platesc in continuare datoria catre banca, dar din pacate fiscul nu imi face o sistare temporara a popririi pentru a-mi putea plati datoria catre banca. Pe de alta parte, banca imi cere hartia de la fisc de sistare partiala a popririi. Stiu ca trebuie sa achit datoria catre fisc dar pana atunci ce pot face cu banca pentru a nu ma executa silit? Cei de la fisc mi-au spus ca banca putea refuza aplicarea popririi pe acel cont, nefiind un cont curent de salariu ci un cont pentru un card de cumparaturi. De la fisc nu am nici o intelegere, Nu stiu ce as putea face in cazul asta , fiind vorba de un cerc vicios. Ma intereseaza in mod special sa-mi pot plati datoria catre banca. Multumesc
Discuție declarare auto
Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de a declara la primarie (taxe) o masina cumparata din UE . Exista un termen de la data emiterii facturii de cumparare? daca da, unde gasesc articolul de lege care sa prevada asa ceva?
Multumesc
Răspuns la discuția Schimbare certificat constatator
Da. Am acest cod CAEN in actul constitutiv. In fapt am si certificat conststator cu acest cod, dae este emis pe punctul de lucru. Eu doresc sa pot folosi acest cod CAEN si in regim ambulant. Multumesc
Buna ziua. Am o firma care a functionat ca prestatoare de servicii cu punct fix de lucru. Am inchis punctul de lucru si doresc sa prestez aceleasi servicii dar in regim ambulant. Este vorba despre codul CAEN 9601. Trebuie schimbat certificatul constatator? si ce trebuie mentionat pe el? Multumesc
Doresc sa stiu daca amenzile primite de la ITM sau Garda financiara se prescriu si cand. Multumesc