avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare certificat constatator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare certificat constatator

Buna ziua. Am o firma care a functionat ca prestatoare de servicii cu punct fix de lucru. Am inchis punctul de lucru si doresc sa prestez aceleasi servicii dar in regim ambulant. Este vorba despre codul CAEN 9601. Trebuie schimbat certificatul constatator? si ce trebuie mentionat pe el? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ramona-daniella , utilizator 12:09, 14 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Da. Am acest cod CAEN in actul constitutiv. In fapt am si certificat conststator cu acest cod, dae este emis pe punctul de lucru. Eu doresc sa pot folosi acest cod CAEN si in regim ambulant. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru ambulant iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, doresc sa deschid un punct de ambulant in alt oras...ce acte trebuie sa duc la registrul comertului? (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru cosmetician didiuamalia didiuamalia Buna ziua, Am nevoie de un sfat profesional. Sunt cosmetician de profesie si doresc sa-mi infiintez firma sau pfa pentru desfasurarea activitatii la ... (vezi toată discuția)