avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Activitate Mosoiu

Activitate Mosoiu

Am certificat de handicap de gradul 3 obtinut in anul 2017,am handicapul din nastere inainte de asigurat la pensii ,beneficiezi de reducerea varstei de pensionare?
Buna ziua,
Am certificat de handicap gradul 3, din 2017 si am varsta de 54 ani ma pot pensiona la limita de varsta cu toate ca am 33 ani vechime in campul muncii?
Răspuns la discuția donatie
stimate domnule Joha, departe de mine ratoiala... pur si simplu nu am inteles cu ingratitudinea, m-am documentat si am inteles.
va multumesc frumos !
multumesc frumos pentru lamurire !
ma gandeam ca trebuie mers in judecata... sa inteleg mai precis, actul de vanzare va fi semnat de el ( daca vrea), iar la cumparare, poate fi luat direct pe numele lui, cu specificatia de uzufruct, sau pe numele meu . oricum, el este singurul meu urmas si asa ramane
daca nu am clauze, cum sa invoc ingratitudine?
daca el ar fi deacord? as putea sa vand apartamentu si sa -l pun pe cel ce il voi cumpara tot pe donatie?
Discuție donatie
Buna ziua,
cu ani in urma, am divortat. Sotia, stiind ca nu poate fi vorba de impartit apartamentul, fiind de la parintii mei, m-a ''obligat'' sa-l donez copilului (rezultat din casatoria noastra). La vremea respectiva, nu am gandit toate motivele pentru care ea insista asa de mult. Am fost deacord, fara clauze, doar uzul fruct.Mai tarziu, mi-am dat seama de ce era asa insistenta, ea, s-a recasatorit si a facut un bebe. Ea a gandit , ca daca si eu voi avea ceva urmasi, in afara de copilul din casatoria cu ea, sa fie pus la adapost. Gresit , daca asa a gandit !
Acum, din ''n''motive ,as vrea sa vand acest apartament ( fiind cu 3 camere, as vrea sa iau unul cu doua). Cand am facut donatia, copilul era minor, acum este major. intrebarea mea este : cum se poate sa scot din donatie, amintesc ca nu am clauze,cum trebuie sa procedez legal? care sunt pasii?

va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra !