avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am certificat de handicap gradul 3, din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am certificat de handicap gradul 3, din 2017 si am ...

Buna ziua,
Am certificat de handicap gradul 3, din 2017 si am varsta de 54 ani ma pot pensiona la limita de varsta cu toate ca am 33 ani vechime in campul muncii?

Alte discuții în legătură

Daca o ureche iti este 90% nefunctionala poti fi incadrat in grad de handicap si poti beneficia de pensie pentru limita de varsta mai devreme? opaita opaita Am o intrebare ptr.sotul meu.Dupa o raceala netratata in copilarie, operat la ureche,fara rezultat,auzul a scazut pana la 90%, poarta aparat auditiv,are 54 ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare la o persoana cu handicap. adrianaszilagyi adrianaszilagyi Buna ziua As dori sa stiu daca exista vreo lege care sa permita pensionarea ptr.limita de varsta a fratelui meu incadrat in grad accentuat de handicap. Are 35 ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensie anticipata la pensie pentru limita de varsta ghiumusa ghiumusa buna ziua, Daca o persoana este pensionata anticipat partial din 2009,si anu;l acesta are un certificat de handicap gradul Accentuat,poate cere trecerea la ... (vezi toată discuția)