avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate lid123

Activitate lid123

Buna -ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat.in 2008 am achizitionat un credit ,dar ulterior nu am reusit sa-l achit din motive familiale.saptamana trecuta am primit o somatie imobiliara .precizez ca nu am garantat cu imobilul pe care il detineau parintii mei la acea vreme.intre timp mama a decedat , iar mie imi revine 3/16 din imobil.pot face ceva ei cu aceasta mostenire?dar daca eu imi iau angajament ca platesc lunar o suma de bani?cum sa procedez?suma este de 5600 lei.va multumesc.
Răspuns la discuția cumparare apartament
Si daca societatea este in faliment si datoria a fost preluata de recuperatori,cine imi elibereaza adeverinta cu datoria existenta?mai este valabila acea adeverinta?va multumesc
Buna-ziua,ma lovesc de o problema si as dori o opinie.in august am cumparat un apartament prin notariat si ulterior am aflat ca acesta figureaza cu datorii la goscom,eu nestiind acest lucru.vanzatorul a prezentat adeverinte cu plata la zi,dar datoria era veche.societatea se afla acum in faliment.cui ii revine aceasta datorie?notarul a procedat corect?am aflat ca adeverinta de la goscom nu a fost prezentata,oare nu necesita,daca erau in faliment?pe cine sa actionez in instanta?pe fostul proprietar sau notariatul?ori pe amandoi?eu nu am de gand sa preiau datoria ,nestiind de ea.va multumesc