avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

somatie imobiliara

Buna -ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat.in 2008 am achizitionat un credit ,dar ulterior nu am reusit sa-l achit din motive familiale.saptamana trecuta am primit o somatie imobiliara .precizez ca nu am garantat cu imobilul pe care il detineau parintii mei la acea vreme.intre timp mama a decedat , iar mie imi revine 3/16 din imobil.pot face ceva ei cu aceasta mostenire?dar daca eu imi iau angajament ca platesc lunar o suma de bani?cum sa procedez?suma este de 5600 lei.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lid123 , utilizator 12:58, 22 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara, bun propriu al sotului debitorului ContSters157623 ContSters157623 Buna ziua.As dori o informatie si anume ,mama in urma neplatii unui credit a primit somatie imobiliara, tin sa precizez ca casa este mostenire de la parintii ... (vezi toată discuția)
Apartament sub sechestru. djbaryllas djbaryllas Daca un apartament a fost pus sub sechestru, din cauza neachitarii unor rate bancare, (desi nu sa garantat sau ipotecat cu acel apartament in momentul acodarii ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui contract de imprumut cu garantie imobiliara si antrecontract de vanzare_cumparare raduelena raduelena Contractul de imprumut cu garantie imobiliara a fost autentificat la un notariat,inteleg ca are titlu executoriu,acesta a fost garantat cu imobilul mostenit de ... (vezi toată discuția)