Adica eu ca si cafenea trebuie sa platesc lunar 3 facturi (producatori. c9mpozitori si artisti)? Daca ascut doar muzica online, in radio din strainatate di nu ascult deloc muzica romaneasca? De ce sa platesc drepturi de autor daca noi nu ascultam deloc acesti artisti?
Buna ziua,
Vrea sa cumpere cineva o rochie de la mine prin paypal. Nu m-au informat de proccedura si primesc tot felul de mailuri de amenitare ca sa platesc 590 euro pt asigurare, dupa ce deja am platit 273 eu pt transport, inconditiile in care eu am de incasat 335 euro. Cica ei tin toti banii astia blocati, eu ii pun din buzunar si ei mi.i dau inapoi. Dar mie nu mi se pare logic sa pun atatia bani de la mine si sa am incredere in ei, mai ales ca nu am atatia bani. Acum ma hartuiesc cu mailuri si ma ameninta cu FBI si nu mi se pare nomal, in conditiile in care eu le-am spus sa amane tranzactia. De ce sa nu trimita cumparatorul direct la asigurari banii > Ce treaba am eu ???
Spuneți-mi va rog cate facturi se platesc pe SC pt drepturile de autor ? In 2015 cand am facut SC plateam o ff iar acum platim 3. Suntem obligati sa le pkatim? Cui ne putem adresa? Mulțumesc
Spuneti-mi va rog cate ( si catre cine ) facturi trebuiesc platite pentru drepturile de autor pe societate. Am societate deschisa in 2015 si atunci plateam o singura ff iar acum platim 3 si mi se pare abuziv. Ce se intampla daca nu le platesc si cui ma pot adresa pentru detalii despre aceste facturi? Mulțumesc