avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile reclamatie impotriva paypal
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

reclamatie impotriva paypal

Buna ziua,
Vrea sa cumpere cineva o rochie de la mine prin paypal. Nu m-au informat de proccedura si primesc tot felul de mailuri de amenitare ca sa platesc 590 euro pt asigurare, dupa ce deja am platit 273 eu pt transport, inconditiile in care eu am de incasat 335 euro. Cica ei tin toti banii astia blocati, eu ii pun din buzunar si ei mi.i dau inapoi. Dar mie nu mi se pare logic sa pun atatia bani de la mine si sa am incredere in ei, mai ales ca nu am atatia bani. Acum ma hartuiesc cu mailuri si ma ameninta cu FBI si nu mi se pare nomal, in conditiile in care eu le-am spus sa amane tranzactia. De ce sa nu trimita cumparatorul direct la asigurari banii > Ce treaba am eu ???
Cel mai recent răspuns: Estudio juridico (Studio Legale) , Avocat 12:29, 20 Octombrie 2017
Dar esti sigur ca Paypal iti face asta si nu vreun hacher? E ciudat ca pay pal actioneaza astfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil frauda ? Cris31p Cris31p Buna ziua am un produs de vănzare cineva din Ungaria vrea sa.l cumpere l.a vazut pe olx si mi.a trimis un mesaj text cu : info message daca mai am veioza ... (vezi toată discuția)
Tentativă de a fi fraudat în urma unui anunț de vânzare pus pe olx: ar trebui să anunț autoritățile? Și pot da în judecată persoana respectivă pentru daune morale? andrei227 andrei227 buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie, am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)
Buna! am aplicat in 03.05. 2022 la prestige model management. ... AaaRrr AaaRrr Buna! Am aplicat in 03.05. 2022 la prestige model management. O zi mai târziu mi au dat mail ca am fost acceptata. Și imediat alt mail in care trebuia sa ... (vezi toată discuția)