avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna! Am aplicat in 03.05. 2022 la prestige model ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna! Am aplicat in 03.05. 2022 la prestige model management. ...

Buna! Am aplicat in 03.05. 2022 la prestige model management. O zi mai târziu mi au dat mail ca am fost acceptata. Și imediat alt mail in care trebuia sa plătesc 60 € in loc de 120 ( reducere, cică). Nu am mai făcut nimic, doar am citit mailurile. Azi 6 Iulie, primesc aceleași 2 mesaje. Dacă nu am plătit nimic, doar am aplicat pentru răspunsul lor sa văd dacă sunt potrivită, îmi pot face ceva? Mi se pare ciudat ca am primit iar aceleași mail uri. Am citit atâtea păreri si sunt efectiv disperata. Va rog sa mă ajutați, sunt disperata! Ce pot face in acest caz? Mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: AaaRrr , utilizator 16:39, 17 Octombrie 2024
Menționez ca nu completat contractul din mail. Nici măcar nu am accesat link ul.
sa le ignorati; daca doreau sa le fie platit rspunsul, nu vi-l trimiteau fara bani; asa ca se considera ca raspunsul e gratuit; aveti tot dreptul sa nu doriti sa continuati; ignorati-i total, blocati-le mailul
BUNA.
Sunt in aceiași situatie
Vreau sa stiu daca ai mai avut probleme cu ei?
Buna! Pana acum nu am mai primit nimic de la ei!

Bianca990599 a scris:

BUNA.
Sunt in aceiași situatie
Vreau sa stiu daca ai mai avut probleme cu ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestige model management Stefan2938 Stefan2938 Buna, anul trecut am aplicat la prestige model management, am acceptat contractul lor fara sa caut daca este o companie serioasa, iar dupa cateva luni le am ... (vezi toată discuția)
Problema plata Crystyann Crystyann Bun sa-mi explic problema...am paltit 1 E pt un trial de 2 zile pe un site...toate bune si frumoase dupa trial ma trezesc cu mail ca tre sa platesc 30 de euro ... (vezi toată discuția)
Cm neplatit am o situatie ciudata. angajatorul mi-a cerut la ... Elena202119 Elena202119 CM NEPLATIT Am o situatie ciudata. Angajatorul mi-a cerut la angajare sa aduc stagiul de cotizare de la ultimul angajator. Dupa aproximativ 3 luni am avut ... (vezi toată discuția)