avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate iolanda2015

Activitate iolanda2015

Buna ziua.va rog sa imi spuneți cum este corect:sotia este in Ccc iar tatal copilului nu doreste sa beneficieze de 1 luna CCC....soția poate sta acasa ultima luna fara salar sau merge la serviciu mai repede cu 1 luna? Cu cat timp inainte se depune cererea pt revenirea la locul de munca? Multumiri anticipate.
Răspuns la discuția Probleme cu vecinii
Buna ziua si va multumesc. Vroiam sa intreb : daca facem plangere la politie vom avea nevoie de probe? Cum poate sora mea demonstra ca vecinii fac galagie dupa ora 00.00? Ce poate face pt a i fi rezolvata plangerea? Adica sa nu fie considerat un moft...o zi buna tuturor!
Răspuns la discuția Probleme cu vecinii
Va multumesc tuturor. Vom incerca o plangere la politie, desi nu stiu cat ne va ajuta....
Răspuns la discuția Probleme cu vecinii
Multumesc pt raspuns.....dar ceva trebuie sa se poată face....nu mai exista respect si ora de liniste...dar copilul surorii mele se trezeste din somn din cauza zgomotelor. ...proprietarul a fost înștiințat dar se pare ca sunt mai importanți banii...v.am spus ca atunci cand i s a atras atentia, "doamna" a batut cu un lemn si cu picioarele in podea....e inuman...
Buna seara si La multi ani! Va rog sa imi dati un sfat.sora mea are deasupra apartamentului ei o familie de chiriași. Ziua e cat de cat liniste sau uneori suportabila galagia..dar noaptea e dezastru..scapa lucruri pe jos, umbla cu papuci care fac zgomot, fac un zgomot ingrozitor in baie...sora mea are un copil mic si ii este foarte greu sa suporte galagia vecinilor. Intr o zi sora mea fiind pe balcon i a atras atentia dnei sa nu scuture paturi peste balustrada balconului pt ca are hainutele copilului intinse pe balcon .chiriasa a intrat in camera si cred ca cu o bota si picioarele a inceput sa faca galagie. Ce poate face sora mea in acest caz? Nu ii mai suporta...va rog ajutati ne cu un sfat.va multumesc.
Buna seara.sper ca am ales bine categoria din forum pt intrebare.va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns.acum 2 ani unchiul meu a parcat masina langa un bloc vecin pe un teren batatorit....erau parcate langa masina lui alte 5.au venit cei de la politia locala si i.au dat o amenda (suma a fost destul de mare).Unchiul meu a refuzat sa o plateasca ( nu era prima data cand se parcau masini acolo...) si a facut contestatie.Nu a primit niciun raspuns de acum 2 ani. Intrebarea mea este: ce s.a intamplat cu amenda? S a anulat? Cand a platit impozitul pt casa i s.ar fi putut comunica ca are de platit si o amenda sau in ce baza de date se gaseste. Multumiri anticipate.
Buna ziua.va rog sa ma ajutati cu niște raspunsuri.unchiul meu doreste sa isi dea in chirie apartamentul si anul viitor. (Este al doilea an).pe langa actul adițional trebuie sa depuna si declaratia 200? Mai trebuie facut ceva?anul viitor pana in luna mai ce declaratie se depune? Cea cu venitul obtinut? Cass-ul se calculeaza automat?Sper sa nu para ciudate intrebarile si sper din suflet sa ma ajutati.va multumesc anticipat