avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate corina1784

Activitate corina1784

Discuție prima casa
buna ziua, imi poate spune cineva cum procedeaza un evaluator?
Vreau sa iau un apartament prin prima casa de la Raiffeisen. Imi trimit ei unul de la banca sau gasesc eu?
Ce criterii trebuie sa indeplinesc sa trec mai departe?
Buna seara. Am o nelamurire in ceea ce priveste restrangerea activitatii pe o sectie dintr-o firma.
Sunt incadrata pe postul de operator facturare alaturi de inca doua persoane. Se doreste ca o persoana din cele 3 sa fie mutata intr-o alta sectie ca si muncitor necalificat. Este posibil asa ceva? sau trebuie sa se ofere un alt loc similar cu cel care il avem in momentul de fata? In caz contrar se acorda somaj? Vreau sa stiu de asemenea daca se poate desfiinta un post daca suntem trei persoane incadrate la fel.

Multumesc
Discuție Ore noapte
buna seara.
la firma noastra se lucreaza ture de noapte pe facturare
As dori sa stiu daca este posibila facturarea cu o zi inainte (pe schimbul 2), pentru a scoate turele de noapte (articol sau lege), fara sa avem probleme.
Multumesc
Buna seara. Lucrez la o societate mare din judetul in care locuiesc, pe postul de operator facturare. Acesta presupune studii medii, chiar daca noi avem studii superioare. De curand, patronul a decis sa reduca personalul si vrea sa ne mute pe posturi de muncitori necalificati. Cat de legal este acest lucru? Daca nu vreau acel post sunt obligati sa ne trimita in somaj? Mi se pare ca nu este tocmai in regula acest lucru.
Multumesc