avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore noapte

buna seara.
la firma noastra se lucreaza ture de noapte pe facturare
As dori sa stiu daca este posibila facturarea cu o zi inainte (pe schimbul 2), pentru a scoate turele de noapte (articol sau lege), fara sa avem probleme.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:55, 12 Martie 2016
Nu exista text de lege care sa prevada situatia mentionata de dvs.

Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grafic de lucru lunar, afisare andreeaacosteaa andreeaacosteaa Lucrez intr-un spital de stat, unde se lucreaza conform unui grafic de lucru intocmit lunar, de catre asistenta sefa. Problema este ca acest grafic se afiseaza ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru al bugetarilor Laryssimo89 Laryssimo89 Lucrez in doua schimburi...8-16 si 14-22...angajatorul poate modifica programul astfel incat sa lucrez schimbul 1 in loc de schimbul 2 si invers? Adica daca ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte Georgiana Rimniceanu Georgiana Rimniceanu Bună seara. Am câteva întrebări referitoare la.munca de noapte.Am citit articolul din Codul Muncii care definește acest lucru, însă am câteva ... (vezi toată discuția)