Buna Seara ! Sunt posesorul unui imobil cu Contract de v-z, eu nud proprietar si cu drept de uzufruct al mama mea .Il pot folosi ca ipoteca pentru obtinerea unui credit ipotecar imobiliar fara acordul uzufructuarului?
buna seara,in aceeasi situatie ma regasesc si eu. Acum am citi contractul cu atentie si la mine scrie urmatoarea chestiune: "cumparatoarea intra de drept in stapanirea imobilului vandut azi, data incheierii contractului..." asta inseamna ca il pot si stapani? Adica sa locuiesc in el? stiu ca pentru un C.I nou am nevoie de acordul ei dar pentru a locui efectiv fara sa ma dea afara din casa? Multumesc
Buna ziua, am o problema. Va rog frumos am nevoie de lamuriri!!!
Am un imobil ( am avut) o casa cu teren. Am facut procura de administrare imobil prin care poate instraina imobilul. Imobilul a fost instrainat si mandatarul nu vrea sa imi dea banii din vanzare cumparare. In procura nu scrie nimic special. Doar ca are dreptul sa vanda ca in orice procura. Prin lege banii nu trebuie sa ajunga la proprietarul imobilului?? Trebuie specificat asta anume in procura?
Buna ziua, am si eu o intrebare si ceva nelamuriri... am un imobil cu teren in proprietate ( le-am achizitionat prin contract de v-c si sunt unic proprietar fara clauze) , am facut o procura prin care o imputerninesc pe mama mea sa administreze imobilul. Problema este ca eu nu mai stiu ce contine procura ( ce drepturi i-am dat mamei mele) dar am constatat ca ea a instrainat imobilul fratelui ei (unghiului meu). Vreau sa stiu daca ma puteti lamuri daca in procura nu este specificat ca banii rezultati in urma vanzarii imobilului meu mi se cuvin si daca se poate ataca in instanta. Multumesc