avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura de administrare imobil, retinere bani din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura de administrare imobil, retinere bani din vanzare de catre mandatar

Buna ziua, am o problema. Va rog frumos am nevoie de lamuriri!!!
Am un imobil ( am avut) o casa cu teren. Am facut procura de administrare imobil prin care poate instraina imobilul. Imobilul a fost instrainat si mandatarul nu vrea sa imi dea banii din vanzare cumparare. In procura nu scrie nimic special. Doar ca are dreptul sa vanda ca in orice procura. Prin lege banii nu trebuie sa ajunga la proprietarul imobilului?? Trebuie specificat asta anume in procura?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:40, 3 Decembrie 2015
Actiune in instanta. De precizat trebuia precizat si asta si mai multe, insa nu mai conteaza... ar trebui sa faceti demersuri intai amiabil, ca emai ieftin si mai scurt ca timp. Daca nu functioneaza sau in paralel, incercati prin instanta. Faceti punerea in intarziere, aratati ca va datoreaza dobanda, contactati un avocat pentru asta.
Nu trebuie specificat ca banii trebuie sa ajungă la proprietar deoarece lui ii aparțin de drept.

Dacă refuza sa va dea banii trebuie sa il dați în judecata.

Procesul nu pare complicat după ceea ce relatate.
Complicat poate fi sa va obțineți banii.

Dacă pleacă din tara e lata treaba...

Despre ce suma e vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura vanzare imobil luminita.huidu luminita.huidu Buna ziua, Doresc sa stiu care este procedura prin care o persoana care a dat drept de vanzare a unui imobil, semnand o procura la notar, poate sa intre in ... (vezi toată discuția)
Cat timp mai este valabila procura? emiliamatei emiliamatei Buna seara, as dori sa mi spuneti va rog cat timp mai este valabila o procura , avand in vedere ca mandantul a decedat, si are mostenitori. Iar daca ... (vezi toată discuția)
Procura de mandatar BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Salutare, procura de mandatar este valabila pana in momentul revocari acesteia,iar mandatarul poate interzice proprietarulul de drept sa faca anumite servici ... (vezi toată discuția)