avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura de administrare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura de administrare

Buna ziua, am si eu o intrebare si ceva nelamuriri... am un imobil cu teren in proprietate ( le-am achizitionat prin contract de v-c si sunt unic proprietar fara clauze) , am facut o procura prin care o imputerninesc pe mama mea sa administreze imobilul. Problema este ca eu nu mai stiu ce contine procura ( ce drepturi i-am dat mamei mele) dar am constatat ca ea a instrainat imobilul fratelui ei (unghiului meu). Vreau sa stiu daca ma puteti lamuri daca in procura nu este specificat ca banii rezultati in urma vanzarii imobilului meu mi se cuvin si daca se poate ataca in instanta. Multumesc

Alte discuții în legătură

Renuntare la cota de mostenire cu clauza OctaviaMaria OctaviaMaria In urma decesului mamei noastre, eu si fratele meu vom dezbate succesiune pentru un apartament. Eu as dori sa cedez dreptul la cota care mi se cuvine din ... (vezi toată discuția)
Privilegiul procuratorului de fonduri CLADER CLADER Daca persoana in favoarea careia s-a notat in cartea funciara privilegiul procuratorului de fonduri a decedat, cum se poate transmite (vinde) dreptul de ... (vezi toată discuția)
Proprietar cota indiviza??? anamaria.lupu21 anamaria.lupu21 buna ziua, as dori sa ma lamuresc ce inseamna proprietar cota indiviza intrucat tatal meu vrea sa-mi treaca pe numele meu si al fratelui meu vitreg un teren ... (vezi toată discuția)