avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate Monica05

Activitate Monica05

Buna ziua, daca ma angajez intr-un cabinet notarial, ce incadrare primesc ? secretara sau secretar notarial ? ma intereseaza daca voi acumula vechime in domeniul juridic sau nu. Va multumesc.
Discuție curs la somaj
Buna ziua, as dori sa aflu daca se poate, dupa ce termini un curs de formare profesionala in cadrul ANOFM , cat timp dupa aceasta ti se cauta un loc de munca ? am inteles ca ei te trimit la interviuri, dar cat timp fac acest lucru ?
Răspuns la discuția Demisie
Va multumesc pentru raspunsuri, in anul 2011 s-a intamplat, aveam programul de 4 ore/zi.
Răspuns la discuția Demisie
Nu am primit decizie de incetare a activitatii, contract de munca am avut, l-am primit. Deci ar trebui sa solicit departamentului de resurse umane o adeverinta care sa ateste faptul ca am fost angajata acelei societati ? Si acolo se va specifica si motivul incetarii contractului, nu ?
Discuție Demisie
Buna ziua, acum cativa ani, la primul meu loc de munca mi-am dat demisia dupa aproximativ 3 luni de zile din cauza ca nu mi se potrivea locul de munca si din cauza sefei care imi vorbea foarte urat . Am stat in preaviz 18 zile, mai aveam 2 zile de stat insa din cauza ca sefa mea a intrecut masura si mi-a vorbit foarte urat m-a jignit, ultimele 2 zile nu m-am prezentat la munca, era primul job eram prea tanara si nu am stiut cum sa reactionez, am primit convocare acasa insa tot nu m-am prezentat, as dori daca se poate sa aflu ce s-a intamplat, cum s-a desfacut contractul de munca, pe motiv disciplinar ? nu stiu cum s-a incheiat situatia...