avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... curs la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

curs la somaj

Buna ziua, as dori sa aflu daca se poate, dupa ce termini un curs de formare profesionala in cadrul ANOFM , cat timp dupa aceasta ti se cauta un loc de munca ? am inteles ca ei te trimit la interviuri, dar cat timp fac acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 15:56, 4 Decembrie 2015
Nu exista o perioada de timp exacta .
În teorie, în permanență. În practică: se termină șomajul, găsești tu un loc de muncă, angajatorul face adresă la șomaj...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj neacsa21 neacsa21 Buna ziua.Am terminat somajul,12 luni;vreau sa stiu daca pot profita de ajutorul de somaj in continuare.Nu mi-am gasit de lucru (vezi toată discuția)
Preaviz demisie Maria933 Maria933 Buna ziua! In cazul in care imi dau demisia la o societate, am dreptul ca in perioada de preaviz sa lipsesc de la lucru pentru interviuri? Cu recuperare ... (vezi toată discuția)
Curs de calificare someri abuzuri !!! ocuta ocuta Buna ziua, Sunt somera in cadrul ALOFM Bucuresti si m-au obligat sa particip la un curs de calificare in engleza. Inainte de inceperea cursului, ... (vezi toată discuția)