avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate grigorasaddeco

Activitate grigorasaddeco

Cum pot ataca unele nereguli in sistemul electronic de achizitii publice facute de o mare companie din domeniul exploatarii gazelor naturale?
Cum as putea vinde actiunile pe care le detin la o fabrica de bere care nu mai functioneaza, dar detine numeroase active?
Actionarul majoritar a avut interes sa falimenteze fabrica.
Despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme carnet (CEC Dacia 1300, dinainte de 1989, transferat la B.R.D.) mi-a fost refuzata de BRD, deoarece nu am gasit carnetul CEC, ci doar chitanta depunerii sumei si confirmarea inregistrarii la IDMS.
Va supun atentiei un Dosar despagubiri materiale pentru teren 1000 mp+casa Moinesti, cf. Legii nr. 10.

Actele doveditoare ce formeaza dosarul de revendicare au fost întocmite în conformitate cu prevederile art. 16 alin (2) din O.U.G. nr. 81/2007 pentru îndeplinirea procedurii de acordare a despagubirilor aferente imobilelor preluate in mod abuziv, urmând a fi înaintate catre Secretariatul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor Bucuresti, conform art. 16 alin.(1) din Titlul VII din Legea nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietatii.

Dosarul (Dosar 1291/2001, întocmit in baza Notificarii nr.14/E/06.06.2001) se afla in prezent la ANRP BUCURESTI
Dorim, daca sunteti de acord sa ne reprezentati, o mediere cu o mare companie petroliera, pentru plata unor despagubiri morale, deoarece prin actiunile unilor angajati ai acesteia (cerere de mita, discriminare, conflict de interese, jigniri, favorizare firme, uz de influenta, licitatii trucate, lipsa de transparenta) si prin neluarea unei pozitii de catre reprezentantii oficiali ai firmei, a reusit sa scoata de pe piata firma noastra si chiar sa o falimenteze.