avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediere cu o mare companie petroliera pentru plata ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediere cu o mare companie petroliera pentru plata unor despagubiri morale

Dorim, daca sunteti de acord sa ne reprezentati, o mediere cu o mare companie petroliera, pentru plata unor despagubiri morale, deoarece prin actiunile unilor angajati ai acesteia (cerere de mita, discriminare, conflict de interese, jigniri, favorizare firme, uz de influenta, licitatii trucate, lipsa de transparenta) si prin neluarea unei pozitii de catre reprezentantii oficiali ai firmei, a reusit sa scoata de pe piata firma noastra si chiar sa o falimenteze.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:34, 11 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
I-ați notificat ca ii dați în judecata dacă nu se prezintă la mediere?
Dacă e vorba de mita exista și răspundere penala.
Chiar dacă va dau despăgubiri tot răspund penal.
V-ați informat pe toate aspectele?
La mediere trebuie sa controlați medierea prin avantaj sub toate aspectele ca sa va înțelegeți cu ei amiabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pretentii daune morale societate pe actiuni addeco addeco Dorim, daca sunteti de acord sa ne reprezentati, o mediere cu X S.A., pentru plata unor despagubiri morale, deoarece prin actiunile unilor angajati ai acesteia ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa pentru talharie la prima abatere ??? urgent !! MJJ MJJ Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema : O cunostinta de a mea a smuls un lantisor de aur de la gatul unei doamne. Dupa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva unor lovituri adi.ene adi.ene Buna ziua! In data de 15 mai am fost la o petrecere care a avut loc la o cabana , iar acolo am fost lovit aproape fara niciun fel de motiv de o persoana. De ... (vezi toată discuția)