Daca sotul lichidatorului judiciar este judecator la Curtea de Apel X (sectia penala), practicianul poate fi numit la un tribunal arondat Curtii de Apel X ? Va multumesc .
Multumesc pentru raspuns ....dar la care instanta ? La ICCJ ? Legea prevede ca cererea se depune la instanta superioara, Curtea de Apel x , Dar banuiala este si asupra acestei instante. As vrea sa mut procesul la un tribunal din alta regiune, un tribunal care sa nu fie in subordinea CA in cauza .
Lichidatorul judiciar a depus la tribunal , la interval de 2 luni, raport de activitate ( pe o perioada de 6 luni ) in care cere amanarea inventarierii si evaluarii bunurilor fara sa specifice din ce cauza amana,,si fara sa mentioneze ca fostul administrator i-a predat gestiunea / actele pe care le-a cerut . Doua rapoarte nu sunt publicate in BPI, si doar un raport este aprobat de adunarea creditorilor Judecatorul sindic i-a aprobat aceste cereri de amanare , fara sa motiveze .. Am sesizat parchetul si inspectia judiciara. Se poate anula procesul ? Va multumesc .
Va rog sa imi spuneti cum pot stramuta un proces de faliment daca banuiala legitima exista si asupra judecatorilor de la curtea de apel ? .Presedinta Curtii de Apel este sotia lichidatorului judiciar (a fost si adm judiciar si a incercat sa preia firma impreuna cu creditorul majoritar). Jurista de la Directia de Finante (ANAF este creditor minoritar) mi-a spus ca nici ei nu castiga impotriva acestui lichidator, un individ cu functii in partide , care nu respecta legea . Va multumesc .