avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate danielavoicu76

Activitate danielavoicu76

este practician la tribunalul arondat curtii de apel la care sotul practicianului este judecator si presedintele CA.
scrie in statut, la art 13 aliniatul 3
din punctul de vedere al OUG 86/2006, ART 27 aliniatul 2 nu poate sa exercite profesia la tribunalele si curtile de apel la care sotul este judecator
in statutul profesiei se precizeaza ca nu sunt incompatibili senatorii si deputatii....celelalte functii alese ar fi deci incompatibile
Practicianul de insolventa poate fi si consiler local ?
Buna ziua .

Daca sotul lichidatorului judiciar este judecator la Curtea de Apel X (sectia penala), practicianul poate fi numit la un tribunal arondat Curtii de Apel X ? Va multumesc .
Răspuns la discuția stramutare proces
Va multumesc .
Răspuns la discuția stramutare proces
Multumesc pentru raspuns ....dar la care instanta ? La ICCJ ? Legea prevede ca cererea se depune la instanta superioara, Curtea de Apel x , Dar banuiala este si asupra acestei instante. As vrea sa mut procesul la un tribunal din alta regiune, un tribunal care sa nu fie in subordinea CA in cauza .
Lichidatorul judiciar a depus la tribunal , la interval de 2 luni, raport de activitate ( pe o perioada de 6 luni ) in care cere amanarea inventarierii si evaluarii bunurilor fara sa specifice din ce cauza amana,,si fara sa mentioneze ca fostul administrator i-a predat gestiunea / actele pe care le-a cerut . Doua rapoarte nu sunt publicate in BPI, si doar un raport este aprobat de adunarea creditorilor Judecatorul sindic i-a aprobat aceste cereri de amanare , fara sa motiveze .. Am sesizat parchetul si inspectia judiciara. Se poate anula procesul ? Va multumesc .
Buna ziua .

Va rog sa imi spuneti cum pot stramuta un proces de faliment daca banuiala legitima exista si asupra judecatorilor de la curtea de apel ? .Presedinta Curtii de Apel este sotia lichidatorului judiciar (a fost si adm judiciar si a incercat sa preia firma impreuna cu creditorul majoritar). Jurista de la Directia de Finante (ANAF este creditor minoritar) mi-a spus ca nici ei nu castiga impotriva acestui lichidator, un individ cu functii in partide , care nu respecta legea . Va multumesc .