avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... efect juridic nepublicare in BPI
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

efect juridic nepublicare in BPI

Lichidatorul judiciar a depus la tribunal , la interval de 2 luni, raport de activitate ( pe o perioada de 6 luni ) in care cere amanarea inventarierii si evaluarii bunurilor fara sa specifice din ce cauza amana,,si fara sa mentioneze ca fostul administrator i-a predat gestiunea / actele pe care le-a cerut . Doua rapoarte nu sunt publicate in BPI, si doar un raport este aprobat de adunarea creditorilor Judecatorul sindic i-a aprobat aceste cereri de amanare , fara sa motiveze .. Am sesizat parchetul si inspectia judiciara. Se poate anula procesul ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 12:27, 6 Iulie 2020
La ce proces va referiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii bunuri de la o firma in faliment alexandrapetrescu alexandrapetrescu Buna ziua, Care este procedura cea mai simpla prin care pot cumpara bunurile fixe si mobile ale unei firme aflate in faliment? Multumesc (vezi toată discuția)
Despre stabilirea onorariului contabilului numit Herra_ Herra_ Am intocmit evidenta financiar contabila pe ultimele 6 luni ale unei societati comerciale (contabila nu mai este in tara). Am convenit ca sunt de acord si am ... (vezi toată discuția)
Bpi versus inscrisuri depuse la instanta MIXAM MIXAM Am obtinut de la dosarul de faliment unde sunt cerditor salariat copii dupa rapoartele lichidatorului, parte din ele depuse prin registratura parte direct in ... (vezi toată discuția)