avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... BPI versus inscrisuri depuse la instanta
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

BPI versus inscrisuri depuse la instanta

Am obtinut de la dosarul de faliment unde sunt cerditor salariat copii dupa rapoartele lichidatorului, parte din ele depuse prin registratura parte direct in sedinta cu mentionarea pe fiecare inscris de catre jud. sindic ca s-au primit in sedinta.

Am observat ca intre raportul despus prin registratura si cel publicat in BPI sunt diferente/neconcordante si mentiuni (in plus efectuate pe exemplarul depus prin registratura).

Care inscris este cel bun ?
De care ar trebui sa tina cont sindicul?
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 20:18, 21 Iulie 2012
Am ajuns la concluzia ca sindicul a tinut cont de parerea avocatului ales de lichidator care nu intamplator este un fost magistrat si deci nu am avut nici un contra argument ca nu are dreptate fostul magistrat.

Justitia este impartiala pentru ,,,,,,,,,,,,,, cine are aparatorii bine pregatiti.
am constatat din nou ca in cadrul procesului ( pe fond) sindicul ori nu citeste ori se face ca nu intelege ce scriu partile implicate (excluzand lichidatorul).
Am indicat ca exista neconcordante fffff importante intre cele doua rapoarte depuse (prin registratura si copie BPI) aparent la fel insa cu modificari de substanta :
1. in raportul publicat in BPI nu se mentioneaza ca s-ar fi efectuat distribuiri intre creditori
2. in acelasi raport depus prin registratura instantei se mentioneaza ca s-a efectuat o distribuire intre creditori fara suma/data cu procesv verbal de distribuire anexat - dar fara anexa????

In dosar nu este depus nici un extras de cont desi am solicitat acest lucru nu e depusa nici o dovada - ordin de plata, cand s-au efectuat distribuirile

3. mai este intocmit inca un plan de distribuire dar din continut reiese ca de fapt pplanul nr. 1 de mai sus nu s-a facut in luna mentionata in insscrisurile existente la dosar.

Deci revin si intreb daca ma poate ajuta cineva:
1. un raport publicat in data de 10.05.2012 poate sa difere de raportul depus la registratura in data de 08.05.2012 ???
2. se depun la dosar dovezile de plata efectiva a sumelor de bani sau este indeajuns sa existe planul de distribuire?
3. planul de distribuire se poate depune direct in instanta in timpul sedintei de judecata fara a se depune prin registratura tribunalului asa cum prevede legea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distributie in faliment in lipsa unui tabel definitiv de creante MIXAM MIXAM Sold in contul de lichidare cca 500.000 lei Tabelul de creante nu cuprinde creantele salariale, sesizat sindicul de salariati pune in vedere adm jud sa refaca ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment - plata salarii mariana_pakai mariana_pakai Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: firma la care am lucrat a intrat la 14 noiembrie 2018 in faliment (nu in insolventa sau reorganizare) si am fost ... (vezi toată discuția)
Falimentul este reversibil? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Speta este urmatoarea : Societate impotriva careia se dispune deschiderea procedurii de insolventa , nu primeste citatie , notificare sau altceva , se judeca ... (vezi toată discuția)